اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

پیشرفت بزرگ هوش مصنوعی مولد | چت‌بات‌های تازهٔ «علی‌بابا» تصاویر را هم درک می‌کنند

  • کد خبر: ۱۸۰۹۱۱
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۸
پیشرفت بزرگ هوش مصنوعی مولد | چت‌بات‌های تازهٔ «علی‌بابا» تصاویر را هم درک می‌کنند
شرکت خرده‌فروشی چندملیتی «علی‌بابا» (Alibaba) در مسیر توسعهٔ چت‌بات‌ها (دستیارهای مجازی هوشمند) برگ جدیدی رو کرده است که تحولی بزرگ در این زمینه به‌شمار می‌آید.

به گزارش شهرآرانیوز، هم‌زمان با داغ‌شدن رقابت جهانی بر سر رهبری در فناوری هوش مصنوعی، علی‌بابا، روز جمعه (۲۵ اوت/ ۳ شهریور)، مدلی جدید از این فناوری را راه انداخت که به‌گفتهٔ این شرکت می‌تواند تصاویر را درک کند و، در مقایسه با محصولات پیشین ایشان، مکالمات پیچیده‌تری انجام دهد.

این غول چینی فناوری گفت که دو مدل جدیدش، یعنی Qwen-VL و Qwen-VL-Chat، متن‌باز خواهند بود، به این معنی که پژوهشگران، دانشگاهیان و شرکت‌ها ــ در سراسر جهان ــ می‌توانند، بی آنکه لازم باشد سیستم‌هایشان را آماده‌سازی کنند، از آن‌ها برای ساخت برنامه‌های هوش مصنوعی ویژهٔ خود بهره بگیرند؛ بدین ترتیب، در زمان و هزینه صرفه‌جویی می‌شود.

علی‌بابا گفت که Qwen-VL می‌تواند به بی‌نهایت پرسش در باب تصاویر مختلف پاسخ دهد و از آن‌ها شرحی به‌دست دهد. Qwen-VL-Chat «تعامل پیچیده‌تری» دارد و ــ مثلاً ــ می‌تواند تصاویر ورودی متعدد را با یکدیگر مقایسه کند و به چند دور سؤال پاسخ گوید. برخی از کارهای دیگر عبارت‌اند نوشتن داستان و تصویرسازی بر اساس عکس‌هایی که کاربر وارد می‌کند و همچنین حل معادلات ریاضی مندرج در تصویر.

یکی از مثال‌های علی‌بابا در این زمینه تابلوی چینی درْ ورودی بیمارستان است: هوش مصنوعی می‌تواند، با تفسیر تصویر علامت‌ها، به سؤالات مربوط به جانمایی بخش‌های خاص بیمارستانی پاسخ دهد.

تاکنون، اغلب نمونه‌های هوش مصنوعی مولد (گونه‌ای از این فناوری که بر اساس ورودی‌های انسانی پاسخ‌هایی عرضه می‌دارد) متمرکز بر پاسخ به متن بوده‌اند. گفتنی است که آخرین نسخهٔ ChatGPT شرکت OpenAI نیز مانند Qwen-VL-Chat توانایی درک تصاویر و پاسخ‌گویی در قالب متن را دارد.

منبع: سی‌ان‌بی‌سی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->